Pumpkin Chocolate Chip Muffins

Pumpkin Chocolate Chip Muffins - Hallo sahabat Food Holic, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Pumpkin Chocolate Chip Muffins, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel Breads and Muffins, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Pumpkin Chocolate Chip Muffins
link : Pumpkin Chocolate Chip Muffins

Baca juga


Pumpkin Chocolate Chip Muffins


Becky Decatur is a fellow parent at school and her husband Jim is our esteemed Assistant Head of the Upper School.

When she saw my chocolate chip muffin post, she was kind enough to send me a healthier version involving whole wheat flour, flaxseed, and pureed pumpkin.

If you like moist, dense muffins that taste of fall, give these a try.

Pumpkin Chocolate Chip Muffins

Combine:

1 cup canned pumpkin (Unsweetened)
2 eggs
1/2 c. brown sugar
1/2 c. nonfat milk
1/3 c. canola oil
1 tsp. vanilla


Add to the wet mixture a mixture of:

1 cup white flour
1/2 cup wheat flour
1/4 ground flaxseed meal
2 tsp. baking powder
1/2 tsp. cinnamon
1/4 tsp/ salt
1/2 c. Hershey's mini chocolate chips


Bake at 350 degrees for 12-15 minutes depending on size


Demikianlah Artikel Pumpkin Chocolate Chip Muffins

Sekianlah artikel Pumpkin Chocolate Chip Muffins kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Pumpkin Chocolate Chip Muffins dengan alamat link https://sumber-cerah.blogspot.com/2009/09/pumpkin-chocolate-chip-muffins.html

Related Posts :

0 Response to "Pumpkin Chocolate Chip Muffins"

Post a Comment