Momofuku Ginger Scallion Sauce

Momofuku Ginger Scallion Sauce - Hallo sahabat Food Holic, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Momofuku Ginger Scallion Sauce, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel Sauces, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Momofuku Ginger Scallion Sauce
link : Momofuku Ginger Scallion Sauce

Baca juga


Momofuku Ginger Scallion Sauce



This ginger scallion sauce from the Momofuku cookbook, a great cookbook, is so versatile that you'll use it in everything -- on noodles, vegetables, soup, foods hot and cold.  I teach an Asian cooking class, and this is going on the list to make!

Ginger Scallion Sauce
Makes about 3 cups
2½ cups thinly sliced scallions (greens and whites; from 1 to 2 large bunches)
½ cup finely minced peeled fresh ginger
¼ cup grapeseed or other neutral oil
1½ tsp usukuchi (light soy sauce)
¾ tsp sherry vinegar
¾ tsp kosher salt, or more to taste
Mix all the ingredients together and let sit for 15-20 minutes before using. It’ll keep in the fridge for about a week.



Demikianlah Artikel Momofuku Ginger Scallion Sauce

Sekianlah artikel Momofuku Ginger Scallion Sauce kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Momofuku Ginger Scallion Sauce dengan alamat link https://sumber-cerah.blogspot.com/2011/02/momofuku-ginger-scallion-sauce.html

0 Response to "Momofuku Ginger Scallion Sauce"

Post a Comment